Vintertræning
 
Kontakt trænerne for at få information om vintertræningstider eller følg med i CK Fix Facebook gruppe  
 
Selv om der ikke er landevejsløb om vinteren, er det absolut ikke ensbetydende med at man kan slappe af som cykelrytter.
 
Vinteren er der grundformen bliver lagt, og det er ikke muligt at være med hvor det er sjovt om sommeren, hvis man ikke bygger formen op om vinteren.
 
De fleste ryttere kører enten cross- eller baneløb om vinteren, og det er ikke kun for sjov.
 
Mange holder et par ugers pause på et tidspunkt i løbet af vinteren. Det kan enten være lige efter landevejssæsonen, ved juletid eller man kan gemme pausen til man alligevel bliver ramt af en efterårsforkølelse, så man ikke bliver nødt til at tage flere pauser.
 
CK Fix arrangerer landevejstræning stort set hver weekend hele vinteren, og det er op til de enkelte ryttere at supplere med yderligere træning på landevej, bane, i skoven eller spinning flere gange i løbet af ugen. De ældre ryttere bør også supplere med styrketræning - men husk at undgå overkroppen - vægten er altafgørende for en cykelrytter og store muskler i armene kan man ikke bruge til ret meget... Kontakt trænerne hvis du har behov for gode råd til planlægning af din træning. 
 
U17 vintertræning - nogle få enkle regler:
- Husk skærme og skærmforlængere, af hensyn til dine træningskammerater. Har du ikke skærme og skærmforlængere kører du bagest hele vejen.
- Husk indlæg i dækkene. Hvis du punkterer og IKKE har indlæg i, venter vi ikke.
- U19 ryttere må gerne køre med - men træningen er tilrettelagt så den passer til U17
- Ved tvivlsspørgsmål kontakt din træner
 
Ryttere der ikke deltager i træningerne vil få sværere ved at følge med, både til træning og løb, når foråret kommer, og trænerne prioriterer at tilrettelægge træningen efter de ryttere, der kontinuerligt deltager i træningerne. Eventuelle ryttere, der ofte ikke kommer til træningerne, må følge med så godt de kan, men der bliver ikke taget specielle hensyn. 
 
 
 
 
 

Forum

Kommende events